avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cumpărare de la chitanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cumpărare de la chitanta Tatal meu a cumpărat un teren cu chitanta de mana în anul 2003 ...

Tatal meu a cumpărat un teren cu chitanta de mana în anul 2003 de la sotia moștenitorului terenului. În anul 2007 a chemat în instanta vânzătorul pentru a întocmi contractul de vânzare cumpărare și deși vânzătorul a precizat ca este de acord cu vânzarea terenului mostenit de la soțul său nu are titlul de proprietate și mai exista și alți moștenitori nu s a putut încheia niciun act. Din 2003 și pana în prezent tatal meu și ulterior eu în calitate de mostenitor am plătit impozitul pe acest teren. Ce trebuie sa fac pentru a întra în legalitate cu acest teren?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:37, 27 Iunie 2022
Daca nu aveti acte va trebui sa va adresati instantei. Pentru lamurirea situatiei legate si de drepturile celorlalti mostenitori asupra terenului in prealabil recomandabil ar fi sa luati legatura cu rudele celor ramasi in viata si sa stabiliti cine este de la inceput proprietar asupra terenului si pana in prezent pentru a putea formula actiunea aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituirea dreptului de proprietate Ungarana Ungarana Un teren, inainte de 2001, a fost achizitionat cu chitanta de mana semnata de 3 martori si vanzator. Vanzatorul si cumparatorul au decedat in 2002, respectiv ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana vanzare teren taspe27 taspe27 buna ziua , am o intrebare pentru dvs in calitate de specialisti : acum 8 ani s-a vandut un teren arabil cu chitanta de mana cu martori , de catre singurul ... (vezi toată discuția)
Recuperare titlu de proprietate Faulkner Faulkner Buna ziua ! In anul 2007 tatal meu a vandut 3 ha teren arabil pe chitanta de mana , la scurt timp a decedat , nu s-au facut acte la notar , ... (vezi toată discuția)