avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa Vital,, întrucât ...

Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa Vital,, întrucât nu mi-a furnizat apa timp de 13 zile??am facut sesizari la ei și anoc , nu au răspuns,
Cel mai recent răspuns: Razvan1988 , utilizator 19:22, 28 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati prima data la ANRSC (autoritatea in domeniu) : [ link extern ] /
Mulțumesc. Am făcut acum sesizare și anrsc
Inittial sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului deoarece furnizorul in baza contractului de furnizare apa detine obligatia sa asigure furnbizarea acesteia respectand normele si parametrii legali
ANPC nu se ocupa de calitatea furnizarii serviciului, ci ANRSC. Asa cum de calitatea furnizarii energiei electrice sau gazului se ocupa ANRE.
Ma întrebam dacă pot sa ii dau în judecata , pentru ca nu am primit înștiințare ca nu se va furniza apa , ci doar un program pe timp.de vara , pe care ei.nu ii respecta. Eu chiar vreau sa ajung în instanta numai ca nu știu dacă voi avea vreun câștig de cauza.am 14 zile fără apa , 14 reclamații la ei , anrsc , anpc, ministerul apelor , apele romane.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
Razvan1988, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel nu mi-a mai emis factura din luna mai Sissy2022 Sissy2022 Buna ziua, Sunt abonat casnic Enel la energie electrica si gaze naturale. Problema mea este la energie electrica. Mie pe acest an mi-a fost emisa o ... (vezi toată discuția)
Separare coloana de gaze nituraducu nituraducu Buna seara, In urma cu ceva timp am achizitionat un apartament intr-un bloc cu 7 etaje. Dorind sa il renovez am decis ca ar fii bine sa imi trag si coloana ... (vezi toată discuția)
Solicitare incheiere act aditional la contractul pentru furnizare energie electrica bogdan_radulescu bogdan_radulescu Buna ziua, Am propus furnizorului meu de energie electrica un aditional la contract, in baza L123/2012, art.62(1b), cerere refuzata de acesta. Aditionalul se ... (vezi toată discuția)