avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am multe idei dar nu stiu sa fac proiecte pentru ONG . ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am multe idei dar nu stiu sa fac proiecte pentru ONG . Unde pot ...

Am multe idei dar nu stiu sa fac proiecte pentru ONG . Unde pot gasi un model de proiect ?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:11, 20 Septembrie 2022
nu exista "model de proiect" la modul general, cam fiecare finantator / sponsor / donator pretinde sa ii fie inaintate proiectele pe un anumit tipic sau chiar formular=tip. De regula insa se regasesc cam in orice proiect elemente precum titlu / denumire, scop / obiective, expunere de motive, perioada si calendar de implmentare, lista de activitati, buget ( defalcat pe categorii de venituri si cheltuieli), precizari privind echipa de implementare, privind beneficiarii, modalitati de evaluare, mediatizarea, rezultate scontate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suport financiar in caz medical Morgiana Morgiana Buna ziua, In cursul anului 2013, am infiintat un ONG pe care am desfasurat sau inceput cateva micute proiecte. La data infiintarii, nu mi-am inchipuit ca ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)