avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Anul trecut am achiziționat o garsoniera cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Anul trecut am achiziționat o garsoniera cu credit ipotecar. ...

Bună. Anul trecut am achiziționat o garsoniera cu credit ipotecar. Eu fiind angajata el are o firma de vânzări auto am făcut creditul pe numele meu. Nu ne mai înțelegem deloc și vrem sa divorța cum rămâne cu garsoniera?
Buna ziua, garsoniera este bun comun, va fi atribuit unuia dintre dvs la partaj, ocazie cu care acela va prelua si plata creditului in continuare cu obligatia de a-l despagubi pe celalalt .

Și cui se va atribui? Cum se face atribuirea pe baza la ce? Și dacă eu nu șanț de acord sa o atribuie lui?

Este totul pe numele meu da figurează și el în contract ca asa se face dar dacă eu nu și fi de acord sai rămână lui de exemplu a-și putea sa fac ceva în cazul ala?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
gi-jane2, moderator
Dvs cereti atribuirea catre dvs si daca si celalalt va cere la fel, se va atribui aceluia care a contribuit mai mult la achizitie, pe baza de probe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort & credit ipotecar cristibal cristibal Buna ziua! Va salut pe toti. O sa intru direct in subiect. Anul trecut in august am luat un credit ipotecar cu care am cumparat bineinteles o locuinta :D . ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Partajare apartament cu credit ADANNA ADANNA Buna seara, As dori sa-mi spuneti cum se partajeaza un apartament luat cu credit ipotecar. Mentionez ca am avut un avans de treizeci mii euro, in urma ... (vezi toată discuția)