avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune la colet prin Fan Courier
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune la colet prin Fan Courier

buna ziua ,daca am dat comanda de un bun pe olx, s-a trimis prin Fan Courier , si produsul este defect, ce pot face? deja am platit bunul respectiv
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
qwerty1234124211222, utilizator
Cel mai recent răspuns: qwerty1234124211222 , utilizator 01:58, 4 Iulie 2022
Si ce pot face?

adriandimitriu a scris:

nu va complicați cu transportatorul, dvs aveți contract cu vânzătorul. el raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)
Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)