avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua,certificatele de naștere plastificate sunt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua,certificatele de naștere plastificate sunt valabile ...

Bună ziua,certificatele de naștere plastificate sunt valabile sau nule? Mă interesează la depunerea dosarului pentru înscrierea la facultate ,deși se face online după confirmarea rezultatului trebuie să merg fizic cu actele originale.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 4 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt nule
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatele de stare civilă, adică cele de naștere, căsătorie sau deces, plastifiate ori modificate sau completate fără drept devin nule.

Nulitatea acestor documente va fi constatată de către ofițerii de stare civilă, funcționarii din cadrul direcției de evidența populației sau din cadrul serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor ori ofițerii de stare civilă din cadrul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare de carieră ale României.
www.avocatnet.ro/articol_559...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am de ani de zile plastifiante certificate de nastere ( al meu, ... Cetățeanaradean Cetățeanaradean Am de ani de zile plastifiante certificate de nastere ( al meu, al sotului) - certificat de casatorie. Suntem in etate, locul nașterii a soțului e ... (vezi toată discuția)
Transcriere acte octavian77 octavian77 sunt casatorit in strainatate si as vrea sa transcriu certificatul de casatorie si certificatul de nastere al unuia dintre copii. As vrea sa stiu daca pt face ... (vezi toată discuția)
Casatorie pe vas ContSters116875 ContSters116875 Mai exista in Codul Familiei optiunea de a te casatori pe un vas de croaziera, oficiata de capitanul vasului? Multumesc. (vezi toată discuția)