AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Loredana7830 
	    	Utilizator

Loredana7830 
	    	Utilizator	    

sadrian 
	    	Utilizator

sadrian 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Hainaru	                   

Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)
	                    Hainaru	                   

Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)

avi77	                   

Buna ziua,am o hot.definitiva de incredintare copil.Acum,dupa 3 ani am un dosar deschis de parintelui nerezident ptr.schimbare domiciliu,exercitarea ... (vezi toată discuția)
	                    avi77	                   

Buna ziua,am o hot.definitiva de incredintare copil.Acum,dupa 3 ani am un dosar deschis de parintelui nerezident ptr.schimbare domiciliu,exercitarea ... (vezi toată discuția)

adela-sirbu	                   

am o fetita de 8 ani si tatal ei a trecuto pe numele lui acum 5 luni.Ce pot sa fac sa obtin custodia ficei mele si sa am drepturi depline doar eu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
	                    adela-sirbu	                   

am o fetita de 8 ani si tatal ei a trecuto pe numele lui acum 5 luni.Ce pot sa fac sa obtin custodia ficei mele si sa am drepturi depline doar eu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)