irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

Bianca990599 
	    	Utilizator

Bianca990599 
	    	Utilizator	    

AaaRrr 
	    	Utilizator

AaaRrr 
	    	Utilizator	    

BUNA.
Sunt in aceiași situatie
Vreau sa stiu daca ai mai avut probleme cu ei?
~ final discuție ~
 Stefan2938	                   

Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am ... (vezi toată discuția)
	                    Stefan2938	                   

Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am ... (vezi toată discuția)

Crystyann	                   

Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro ... (vezi toată discuția)
	                    Crystyann	                   

Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro ... (vezi toată discuția)

Elena202119	                   

CM NEPLATIT
Am o situatie ciudata. Angajatorul mi-a cerut la angajare sa aduc stagiul de cotizare de la ultimul angajator. Dupa aproximativ 3 luni am avut ... (vezi toată discuția)
	                    Elena202119	                   

CM NEPLATIT
Am o situatie ciudata. Angajatorul mi-a cerut la angajare sa aduc stagiul de cotizare de la ultimul angajator. Dupa aproximativ 3 luni am avut ... (vezi toată discuția)