avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, Am 50 ani si recent am fost diagnosticat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, Am 50 ani si recent am fost diagnosticat cu AVC, Imi ...

buna ziua, Am 50 ani si recent am fost diagnosticat cu AVC, Imi afecteaza capacitatea de munca intentionez sa ma pensionez pe caz de boala. Care ar fi primul pas . in aceasta directie? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:20, 6 Iulie 2022
Detalii mai jos:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea pe caz de boala;vechimea chiar nu conteaza? princessmaya princessmaya Socrul meu are 52 ani,lucreaza de 35 ani clasat in grupa a doua de munca.De curand a fost diagnosticat cu hepatita cronica nutritionala..Ficatul si pancreasul ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala S&A&N S&A&N Bună ziua. Am 46 de ani ,acum 6 luni am fost diagnosticat cu boala parkinson. În ce condiții mă pot pensiona pe caz de boala? Multumesc si o zi bună. (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)