avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pentru relatia cu statul este obligatorie factura ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pentru relatia cu statul este obligatorie factura electronica ...

pentru relatia cu statul este obligatorie factura electronica de la 1 iulie 2022 sau doar daca furnizorul a optat pentru facturarea electronica?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:07, 7 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu conteaza ca ai optat sau nu pt facturarea electronica. Ai obligatia sa trimiti e-Factura in SPV daca ai facturat catre o institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut de institutia publica pt vizualizarea corecta a facturii? croberta croberta Incepand cu 1 iulie.2022 este obligatorie FF electronica in relatia B2G. Cu toate acestea in Forexebug factura apare in format xml. Ce trebuie facut de ... (vezi toată discuția)
Lucrez într.o instituție publica și deși începând cu 01.07.22 ... croberta croberta Lucrez într.o instituție publica și deși începând cu 01.07.22 e obligatorie ff electronica, furnizorul îmi trimite prin curierat marfa, însoțită de ... (vezi toată discuția)
Factura electronica. ANESCU MARIA ANESCU MARIA Factura electronica este obligatorie din 11 noiembrie 2021 in relatia societate comerciala - institutii ale statului? (vezi toată discuția)