avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! Am avut un accident cu camionul în ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! Am avut un accident cu camionul în străinătate ...

Bună ziua! Am avut un accident cu camionul în străinătate vina fiind a mea. Acum patronul vrea ca eu sa plătesc extragerea de pe autostrada, transportul camionului acasă plus reparațiile. Vreau să știu dacă e normal ca eu sa plătesc totul. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2022
cimpoidaniel854, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 00:23, 7 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara domnule Cimpoi Daniel,

Potrivit Codului Muncii, salariații răspund față de angajator pentru pagubele care care aceștia le-au provocat din culpa lor. Totuși, lucrurile nu stau atât de simplu pe cât ar părea. Este de datoria angajatorului să dovedească faptul că accidentul a fost provocat din vina dumneavoastră și totodată acesta trebuie să emită o notă de constatare si evaluare a pagubei in maximum 30 de zile de la momentul a

Totodata, conform legii *Salariatii nu raspund de pagubele care se incadreaza in riscul normal al serviciului.*

Luati legatura cat de repede puteti cu un avocat specializat.

O seară frumoasă!

Cu stimă,
Avocat Samuel MICULA
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire diurnei de pe comunitate de catre angajator Tufenaru George Tufenaru George Inainte de a veni in tara am avut un accident in Olanda iar acum patronul mi-a oprit diurna pe motiv ca trebuie sa plateasca franciza la casco care este 1250 ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul sa ridice pretentii financiare de la salariat? ContSters300815 ContSters300815 buna ziua. eu lucrez ca sofer pe camion. am avut un accident usor in suedia cu camionul firmei,si seful meu nu mai vrea sa imi dea banii pe motiv ca camionul ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog să mă ajutați cu un răspuns ! Îmi puteți ... Maduu Maduu Bună seara vă rog să mă ajutați cu un răspuns ! Îmi puteți spune vă rog dacă angajatul a provocat un accident cu mașina firmei el fiind vinovat de ... (vezi toată discuția)