avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am o intrebare, daca am o firma si am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am o intrebare, daca am o firma si am accesat 3 credite ...

Buna ziua,
am o intrebare, daca am o firma si am accesat 3 credite pe firma , din care unul a fost platit integral, si au mai ramas 2, pe care din pacate firma nu le mai poate platii, ceva a mer foarte rau si firma nu mai are activitate si nu mai pot plati.... Se va trece la procedura de executare silita pentru mine si sotie ? Avem si un apartament luat , si sincer nu as vrea sa ajunga nimeni pe strada din cauza mea . Ce as putea sa fac ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Buskhe , utilizator 10:11, 7 Iulie 2022
Bună ziua,

Pentru început este important de precizat dacă dumneavoastră, ca persoană fizică, sunteți fideiusor în oricare dintre cele doua contracte credit. În cazul în care sunteți fideiusor, lucrurile se complică pentru că în acest caz ați garantat îndeplinirea obligației de către firmă și Banca se poate îndrepta direct împotriva dumneavoastră.

Vă recomand să transmiteți contractele de credit unui avocat pentru analiză ca să vă poată sfătui ce să faceți mai departe.

O seară frumoasă!

Cu stimă,
Avocat Samuel MICULA


Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trimis prin comandă plătită printr-un site a unei firme ... fdanila fdanila Am trimis prin comandă plătită printr-un site a unei firme cu mai multe firme de curierat un colet care nu a mai ajuns la destinatar. Unde trebuie să fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu s-a pus girant in anul 2014 impreuna cu ... simi.sim simi.sim Buna ziua, Tatal meu s-a pus girant in anul 2014 impreuna cu alte 2 persoane si in ultimii ani i s-a oprit 1/3 din pensie din cauza ca persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat executare silita Mihai9012 Mihai9012 Buna ziua! Am avut o contestatie la executare admisa, insa mi-a zis avocatul ca onorariul nu poate fi recuperat ca asa a hotarat instanta si ca se vor putea ... (vezi toată discuția)