avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, detin o firma (intreprindere individuala) ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, detin o firma (intreprindere individuala) prin care ...

Buna ziua, detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene. Luna trecuta a avut loc controlul in vederea obtinerii transei a doua, pana la urma plata a fost refuzata. Ma intereseaza sa stiu daca proiectul continua sau nu, daca si cum pot sa vand/cesionez/cedez etc firma. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin o firma (intreprindere individuala) prin care ... bloo bloo Buna ziua! Detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene prin Măsura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca nu primesti transa a doua de la proiect e nevoie sa restitui toti banii? bloo bloo Buna ziua! Detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene prin Măsura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru ... Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru a indeplini condițiile de accesare fonduri europene pe o firma noua pe numele meu am cesionat ... (vezi toată discuția)