avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Aș dori să știu dacă este vreo ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Aș dori să știu dacă este vreo problema în legătură ...

Bună ziua!
Aș dori să știu dacă este vreo problema în legătură cu foia matricolă care îmi va trebui la înscrierea de la liceu. Cei de la școală a greșit numele de familie a mamei punând numele de familie al tatei, aceste 2 fiind diferite deoarece ei nu sunt căsători. Va fi o problema atunci când o sa ma înscriu, și dacă este o problema ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:16, 7 Iulie 2022
Este posibil sa aveti probleme.
Solicitati scolii sa modifice foaia matricola/ sa semneze modificarea sau sa emita un alt document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere foaie matricola liceu din facultate petru legalizare AntoanetaAndrei AntoanetaAndrei Buna ziua,sunt inscris la ASE BUCURESTI la buget ,in urma inscrierii acestia au oprit documentele originale (diploma si foaie matricola)din liceu. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fals sau eroare ContSters154816 ContSters154816 In anul 2004 / mai, a fost legalizata copia unui document care fara cunostinta titularului a fost intocmit eronat - folosind la inscrierea la un concurs de ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii vreau sa imi inscriu copilul la scoala in romania. ... Mama 1 Mama 1 Echivalare studii Vreau sa imi inscriu copilul la scoala in Romania. Ce acte doveditoare imi trebuiesc din Anglia unde copilul a frgventat scoala primara? E ... (vezi toată discuția)