avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere foaie matricola liceu din facultate petru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere foaie matricola liceu din facultate petru legalizare

Buna ziua,sunt inscris la ASE BUCURESTI la buget ,in urma inscrierii acestia au oprit documentele originale (diploma si foaie matricola)din liceu.
Doresc sa ma inscriu la scoala de subofiteri Campina,unde mi se cer originalele,si cu siguranta voi intampina probleme in retragerea foii matricole.
Ce ma sfatuiti sa invoc in cererea pe care o voi face la secretariat?
Ma vor intreba pentru ce imi trebuie?
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2023
AntoanetaAndrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere facultate 2012 mihaelapana mihaelapana In legatura cu depunerea dosarului de admitere pentru invatamantul superior, am citit pe site-ul Facultatii de Horticultura Bucuresti ca actele necesare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să știu dacă este vreo problema în legătură ... Pisica magica Pisica magica Bună ziua! Aș dori să știu dacă este vreo problema în legătură cu foia matricolă care îmi va trebui la înscrierea de la liceu. Cei de la școală a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . am nevoie de ... Carmen Ciulic Carmen Ciulic Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu o lamurire . Am nevoie de foaia matricola pentru inscrierea la o scoala postliceala. Am terminat liceul in 1992, intre timp, ... (vezi toată discuția)