avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Efectuare traducere fara declarare incepere activitate
Discuție deschisă în Traduceri

Efectuare traducere fara declarare incepere activitate

Buna ziua,
Detin o autorizatie de traducator eliberata de Ministerul de Justitie. Pentru a putea efectua o traducere si a o stampila, este obligatoriu sa merg la Administratie Financiara sa declar ca am inceput activitatea, desi eu nu cer nici un ban pentru traducerea facuta?
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 14:24, 25 Ianuarie 2010
am inteles eu gresit
Interventie admin:

va rugam sa reveniti la subiectul propus de "monimiron" si sa cititi si regulamentul forumului car nu incurajeaza discutiile offtopic si agresivitatea, va multumim.
regimul traducerilor autorizate pro bono, gratuite nu este clar stabilit. regulamentul de punere in aplicare a legii mentioneaza atat:

Art. 20
(2) Plata prestatiilor traducatorilor autorizati, efectuate la cererea persoanelor interesate, va fi suportata de cei care le-au solicitat, pe baza de negociere.

Nu stiu daca executorii judecatoresti sau notarii au regim pro-bono. probabil ca nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sunt aparate salariile traducatorilor? ContSters83715 ContSters83715 Cum se garanteaza salariile, cuantumurile si cazurile speciale ( si traducator si interpret) la nivel national pentru traducatori si interpreti in 2010 in ... (vezi toată discuția)
Sanctionare proprietar caine agresiv vladgeorge vladgeorge Buna ziua, Subiectul este unul delicat deoarece a aparut pe mai multe retele de socializare un filmulet cum un nemernic isi asmute cainele de lupta asupra ... (vezi toată discuția)
Raspunderea legala a traducatorului sevenx sevenx Buna ziua, In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca problema nu s incadreaza in aceatsa sectiune insa, mi s-a parut cea mai apropiata. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)