avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensiune in imobilul din vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensiune in imobilul din vecinatate

Buna ziua, langa casa mea cei care au mostenit imobilul , de care ma despart doar 25 metri aprox., au infiintat pensiune. Aduc de multe ori echipe de muncitori si e un calvar, am ajuns la exasperare. Va rog sa-mi spuneti daca era legal sa ne ceara acordul. Am citit Legea 50/1991 si nu reusesc sa imi dau seama.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensiune ce ne deranjeaza linistea cristinacristinacristina cristinacristinacristina Buna ziua, in casa de langa noi a fost deschisa o pensiune /se cheama casa de oaspeti.Cei care se cazeaza (de regula muncitori), beau, vorbesc foarte tare, ... (vezi toată discuția)
Este necesar acordul vecinilor pentru constructia unei mansarde? dorel_craciun dorel_craciun Buna ziua! Ma numesc Craciun Dorel si vreau sa intreb si eu cateva lucruri despre construirea unei mansarde: 1. Este nevoie de acordul vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)
Acord vecin enikoe enikoe Buna ziua. Lociuesc intr-o casa familiala, avand zid comun cu vecinul care doreste sa-si vanda casa pentru a se infiinta o casa de copii. Destinatia ... (vezi toată discuția)