avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Nu-i oare neconstitutionala \\
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Nu-i oare neconstitutionala

Nu-i oare neconstitutionala "organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu cu caracter social, în mediul urban", in sensul in care si petrecerile organizate de primarii deranjaza cetatenii? Organizarea de petreceri organizate de catre Institutiile statului conduse de primari corupti si care evident tulbura linistea locuitorilor, de ce oare sunt exceptate?
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2022
edanes_ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice - muzica la intensitate foarte mare Ctin2015 Ctin2015 In conformitate cu legea cu privire la tulburarea linistii publice - republicata in 2014 , inteleg ca acum legea este mult mai blanda - cu privire la ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea ordinii publice,, 61/1991care reglementeaza la ... VioletaGH VioletaGH Ce spune legea ordinii publice,, 61/1991care reglementeaza la art. 2,pct.25 și 27 (vezi toată discuția)
Cum interpretati legea 61/1991, art. 3, alin. 27? mdhritcu mdhritcu Buna ziua. Cum interpretati dvs. acest paragraf: [i]27) organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de ... (vezi toată discuția)