avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara,se mai poate rezolva o problemă de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara,se mai poate rezolva o problemă de discriminare ...

Bună seara,se mai poate rezolva o problemă de discriminare avută la locul de munca in perioada de probă dupa care conducerea a dat afară angajatul dupa cateva zile fără să-i spună cu-adevărat motivele care au condus la gestul acesta oribil.
Menționez ca la angajare nu a avut adev de la medicul de familie care constituia criteriul de bază pt angajare si deci normal ar fi trebuit contractul sa fie considerat nul. Cum ar putea fi îndreptățit angajatul in fața acestor fapte abuzive?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 13 Iulie 2022
In ce anume a constat discriminarea au fost motive religioase,rasa,orientare sexuală?In perioada de proba contractul.poate inceta fara nici o justificare... Daca vreti sa aveti o cariera va trebui sa va obisnuiti si cu astfel de experiente...
Va mulțumesc pt raspuns.Discriminarea a constat in fenomenul de mobbing după nici 2 săptămâni de lucru cu datul afară de la servici ,managerii nevrind sa poarte o discuție normală si reala acuzînd pe nedrept
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În perioada de proba vă poate da afară fără explicații și discuții coerente.
Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de eficient este consiliul national pt combaterea discriminarii? curaj curaj As vrea sa convenim o data pt totdeauna daca tratamentul preferantial, inegal este considerat o forma de discriminare. Daca da, si daca merg si eu si inca o ... (vezi toată discuția)
Discriminare s.sttefan s.sttefan Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca in cazul functionarilor publici cu aceleasi drepturi si obligatii si care lucreaza in schimburi, seful nemijlocit ii ... (vezi toată discuția)
Discriminare pe criteriu de nationalitate? maziluflorin26 maziluflorin26 am sunat la o firma de recrutare forte de munca in strainatate ,din tg muresi si mi sa spus ca daca nu am dubla cetatenie maghiara-romina nu pt fi candidat la ... (vezi toată discuția)