avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bussiness cu mobila second hand adusa din strainatate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bussiness cu mobila second hand adusa din strainatate pentru a o revinde in Romania

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu mai multe detalii legate de deschiderea unui bussiness cu mobila second hand adusa din strainatate pentru a o revinde in Romania, in conditiile in care mobila va fi achizitionata de la persoane fizice ce nu elibereaza factura. Ce documente am nevoie, ce forma de organizare trebuie sa aiba firma?!
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin mobila second hand ncris78 ncris78 Pentru a vinde mobila second hand adusa din Germania, ce acte sunt necesare? Este nevoie de factura pentru achizitia marfurilor? Cum se tine evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Gestiune produse second hand gyagya gyagya Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarele nelămuriri, întrucât am cautat răspunsuri online dar nu am găsit nimic concret și la ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati iuli9090 iuli9090 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: doresc sa achizitionez biciclete din Germania, insa proprietarul lor nu este de acord sa ... (vezi toată discuția)