avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumparat o masina care este sub sechestru.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumparat o masina care este sub sechestru.

Salut !
Am cumparat o masina, am facut contract, am primit fiscalul, am transferat-o la primarie pentru plata impozitelor, iar cand sa o inmatriculez, nu ma lasa, spunandu-mi ca este sub sechestru.

Ce as putea face ? Macar sa o scot din financiar . Va rog

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:12, 16 Iulie 2022
De acolo de unde ati primit fiscalul e greșit. La primăria respectivă nu a înregistrat sechestru si in acest caz nu va dădea fiscalul. Vă duceți înapoi cu fiscalul sa descurce ei nu dumneavoastra

xavier99 a scris:

Salut !
Am cumparat o masina, am facut contract, am primit fiscalul, am transferat-o la primarie pentru plata impozitelor, iar cand sa o inmatriculez, nu ma lasa, spunandu-mi ca este sub sechestru.

Ce as putea face ? Macar sa o scot din financiar . Va rog

Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Principalul vinovat este vanzatorul
Varianta pentru recuperat c/v bun mobil este fie amiabil,fie prin actiune in instanta impotriva vanzatorului
Pana la solutionare,aveti varianta sa radiati vehiculul din evidenta fiscala,depozitandu-l in proprietate privata si solicitand autoritatii fiscale sa dispuna radierea la cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Salutare. am vandut o masina unui presupus amic.mi a transferat ... Dragulescu93 Dragulescu93 Salutare. Am vandut o masina unui presupus amic.Mi a transferat o parte din bani pe contul unui amic (eu nu am cont) si restul ceva cash cu intelegerea ca ii ... (vezi toată discuția)