avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RECURS
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RECURS

Recurs

bUNA ZIUA, VREAU SA STIU DACA UN INDIVID, RECIDIVIST, A PRIMIT CONDAMNAREA DEFINITIVA+UN REST DE ZILE DE LA PRIMA CONDAMNARE, AR MAI PUTEA FACE RECURS LA CURTEA CONSTITUTIONALA SAU AR MAI PUTEA FACE CEVA, AR MAI EXISTA VREO CALE DE ATAC?
MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Simona Georgiana , utilizator 16:46, 17 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
recursul se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justie. ... nu la Curtea Constitutionala!
Recursul este o cale extraordinara de atac si trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art.438 cod procedura penala
Inalta Curte de Casatie si Justitie vroiam sa scriu, imi cer scuze. In cat timp se poate face recursul?
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de declarare a recursului în casaţie

Art. 435.
Recursul în casaţie poate fi introdus de către părţi sau procuror în termen de 30 de zile de la data comunicării deciziei instanţei de apel.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat prin hotărâre definitivă vreau sa fac recurs nelx nelx Buna ,am fost condamnat printr-o hotărâre definitivă la curtea de apel.As dori sa fac recurs ,in cat timp de la primirea prin posta pot sa depun recurs?Nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare recurs kyliejenner kyliejenner Daca a fost admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie impotriva unei sentinte penale a Tribunalului pe care o ... (vezi toată discuția)
Decizia curti de apel mai poate fi contestata? petrecristinel petrecristinel Buna ziua, Ma scuzati dar nu sunt in domeniu si posibil sa folosesc niste termeni mai \"trasi de par\".Sora mea se confrunta cu urmatoarea problema: ... (vezi toată discuția)