avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua...aseara am fost oprit de politie in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua...aseara am fost oprit de politie in Germania si am ...

Buna ziua...aseara am fost oprit dr politie in germania si am fost testat cu alcooltest..mi-au gasit 0,35 alcool..mi-au spus ca imi retine permisul 1 luna,2 pct penalizare si amenda...intreb ...pot conduce pana imi vine decizia ca inca nu au retinut permisul sau nu? Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
În data de 25 august mi a fost reținut permisul de conducere ... Katyusa Katyusa În data de 25 august mi a fost reținut permisul de conducere după ce am fost testat cu alcooltestul având 0,51. De atunci dosarul se află la secția de ... (vezi toată discuția)