avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va salut ! As dorii sa deschid un mic shop unde vreau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va salut ! As dorii sa deschid un mic shop unde vreau sa produc ...

Va salut !
As dorii sa deschid un mic shop unde vreau sa produc pizza, paine artisanala , cateva produse de ptiserie si cofetarie , de asmenea un mic bar cu cafea to go si cateva produse din carne .
In acest shop nu o sa avem mese este strict togo si delivery .
Produsele vor fi expuse in vitrina sau pe rafturi in cazul painii .
As vrea sa stiu ce cod caen am nevoie si daca e necesar sa indeplinesc toate cerintele unei brutarii sau patiserii care dupa mine sunt inutile . Mentionez ca nu doresc sa vand altor firme produse . Toate produsele sunt oentru consum imediat ( in ziua respectiva )

Alte discuții în legătură

Cafenea-patiserie LariLara LariLara Buna ziua, Planuiesc infiintarea unui local unde voi servi cafea si ceai in diverse variatii, precum si produse de patiserie/cofetarie - care vor fi din ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să ai diplomă de brutar/patiser/lucrător comercial? Ovidiu1206 Ovidiu1206 Bună ziua. Urmează să deschid o brutărie/patiserie/cafenea (CAEN 1071), unde o să lucrez eu, soția și mama soției. Soția în față la casă ca și ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)