avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va salut ! As dorii sa deschid un mic shop unde vreau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va salut ! As dorii sa deschid un mic shop unde vreau sa produc ...

Va salut !
As dorii sa deschid un mic shop unde vreau sa produc pizza, paine artisanala , cateva produse de ptiserie si cofetarie , de asmenea un mic bar cu cafea to go si cateva produse din carne .
In acest shop nu o sa avem mese este strict togo si delivery .
Produsele vor fi expuse in vitrina sau pe rafturi in cazul painii .
As vrea sa stiu ce cod caen am nevoie si daca e necesar sa indeplinesc toate cerintele unei brutarii sau patiserii care dupa mine sunt inutile . Mentionez ca nu doresc sa vand altor firme produse . Toate produsele sunt oentru consum imediat ( in ziua respectiva )

Alte discuții în legătură

Cafenea-patiserie LariLara LariLara Buna ziua, Planuiesc infiintarea unui local unde voi servi cafea si ceai in diverse variatii, precum si produse de patiserie/cofetarie - care vor fi din ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)