avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am 2 copii casatoriti,cu familii,plecati cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am 2 copii casatoriti,cu familii,plecati cu ani in ...

Buna ziua,
Am 2 copii casatoriti,cu familii,plecati cu ani in urma din tara..unul in sudul,altul in nordul globului pamantesc.Greu de rezolvata succesiunea apartamentului meu dupa deces./Durata unei succesiuni,a unei vanzari la care amandoi sa participe in timp scurt,cat pot lipsi ca cetateni cu serviciu departe unul de altul /.
Intrebare:
As putea sa fac un act notarial,la avocat ca aceste probleme,in viitor, sa fie cat mai acceptabile pt. ei .Ar fi necesara acum prezenta lor deodata,poate pe rand ?Cum as putea in continuare locui in apartament si proceda la incheierea vreunui contract de exemplu- de utilitati ?
Complicat...poate ma sfatuieste cineva autorizat .
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: zsoli71 , utilizator 08:19, 25 Iulie 2022
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea se înțelege ce anume doriți.
Ați amestecat succesiunea cu vânzarea, cu contractele la utilități...
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult,pe undeva judecam la fel,speram sa fie ceva ce nu stiu...toate cele bune va doresc !
Multumesc Raluk...intrebarea a gasit un raspuns conform intrebarilor mele clare .
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
As putea sa fac un act notarial,la avocat ca aceste probleme,in viitor, sa fie cat mai acceptabile pt. ei .Ar fi necesara acum prezenta lor deodata,poate pe rand ?


Nu stiu ce vi s-a parut dvs clar din aceasta intrebare...

Alte discuții în legătură

Drepturi copii ilye6676 ilye6676 Sunt divortat de 2 ani prin notar( eu eram plecat in afara tarii la munca fosta sa indragostit pe facebook si a parasit domiciliul cu ambii copii spunindule ... (vezi toată discuția)
Succesiune julia06 julia06 Buna ziua As dori,va rog,sa va cer cateva sfaturi in legatura cu succesiunea casei deoarece avem o situatie mai ... (vezi toată discuția)
Dezbatem succesiunea după tata. cum se poate trece casa părintească pe numele copiilor mei? Andrej2014 Andrej2014 Buna ziua, tatăl meu a decedat in Feb 2019 si acum, împreună cu mama si cei doi frați ai mei, trebuie sa facem succesiunea. Tatăl si mama aveau in ... (vezi toată discuția)