Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Caut un model pt fisa postului de sef sala restaurant si nu reusesc sa gasesc mare lucru pe net.
Va rog sa ma ajutati, daca aveti un model...v-as ramane pe veci indatorata!!
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului "..."
*
Subordonare: Directorului de restaurant
*
Supervizare: Supervizeaza activitatea angajatilor departamentului Servicii (X ospatari, Y barman, Z picoli, N ingrijitor).
*
Relatii functionale: cu reprezentantii departamentelor financiar-contabil, marketing, aprovizionare/achizitii.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura oferirea de servicii eficiente si profesioniste in cadrul unitatii.
Activitati principale:
*
Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
*
Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
*
Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
*
Programarea si organizarea evenimentelor festive;
*
Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
Sarcini si indatoriri specifice:
*
Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.
Responsabilitati ale postului:
*
Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.
*
Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.
*
Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
Autoritatea postului:
*
Este autorizat sa coordoneze si sa raspunda pentru activitatea ospatarilor, barmanilor, picolilor si ingrijitorilor.
 Specificatiile postului:
*
Studii: studii de calificare in domeniu;Â
*
Experienta: experienta de minim 1an in functia de sef de sala;
*
cunoasterea pietei de produse alimentare si a particularitatilor acesteia;
*
abilitati foarte bune de comunicare si negociere, prezenta pozitiva si agreabila, calitati manageriale;
*
abilitati organizatorice, initiativa, seriozitate.
Deplasari
*
Frecventa: -
*
Conditii asigurate: -
Relatiile cu alte departamente:
*
descrise in Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara.
Conditii de munca:
*
obisnuite;
*
program normal de lucru, uneori prelungit.
Salarizare:Â Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.
Facilitati: telefon mobil.
Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute in fisa de post sunt descrise pe larg in Regulamentul intern (ROI).
Demisia
stefan_ruxandra
buna ziua! lucrez la o firma din 28.08.2007 si vreau sa-mi dau demisia, stand in preaviz cele 30 de zile corespunzatoare functiei de conducere pe care am ... (vezi toată discuția)