avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Masura din oug 16/2022 se aplica si medicilor care fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Masura din oug 16/2022 se aplica si medicilor care fac garzi ...

Masura din oug 16/2022 se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time..In cazul in care un medic are un salariu de baza de 5000 lei si are 24 de ore de garda pe luna si venitul brut este 2000 de lei, contributiile se platesc la salariul minim pe economie?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2022
ANA CIOCA, utilizator

Alte discuții în legătură

Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ... mariustz mariustz Buna seara, Daca angajez pe cineva part time cu program 2 ore, ce taxe dau la stat si care este salariu minim ce trebui sa-l primeasca angajatul? Nu am ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)