avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform ...

Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe luna si venitul brut este 2000 de lei, contributiile se platesc la salariul minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:48, 20 Iulie 2022
Topicul postat de dv nu se poate analiza sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa ... Andra990 Andra990 Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa vindem afacerea.Ulterior acesta spune ca in cazul in care nu o vindem in termenul limita ... (vezi toată discuția)
In legatura cu aplicarea og 16/2022 sunt presedinte la un car ... VASILE TUDOREL VASILE TUDOREL In legatura cu aplicarea OG 16/2022 Sunt presedinte la un CAR Pensionari Militari si as dori un punct de vedere privind contributiile aferente ... (vezi toată discuția)