avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am divorțat eu am un imobil pe numele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am divorțat eu am un imobil pe numele vechi și ...

Bună ziua, am divorțat eu am un imobil pe numele vechi și acum as vrea sa îl vând, la divorț a fost totul amiabil fără partaj fără pretenții, Acum dacă vreau sa vand trebuie sa fie și fostul sot?
Cel mai recent răspuns: 964857 , utilizator 16:52, 22 Iulie 2022
buna ziua,
Ce inseamna: "pe numele vechi" ?
Adica numele dinainte de casatorie? Sau numele din timpul casatoriei?
Imobilul este bun comun sau a fost cumparat de dvs. inainte de casatorie?
Nu conteaza pe ce fel de nume purtat il aveti, ci de cand il aveti. De dinainte de casatorie? Sau din timpul casatoriei?
Daca e de dinainte de casatorie, e bun propriu si il puteti vinde.
Daca e din timpul casatoriei e nevoie de partaj si sa va revina apartamentul. Sau de acceptul fostului sot pentru vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

partaj apartament - ce pretentii poate avea sotul? CrinaV5 CrinaV5 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: contractul de vanzare-cumparare a apartamentului este doar pe numele meu de domnisoara, pentru ca a fost semnat inainte ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara partaj florina123 florina123 Buna ziua! Am divortat in anul 1996, in urma casatoriei rezultand un copil, este in intretinerea mea. Am construit o casa impreuna cu tatal copilului, ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare ruxandraburcea ruxandraburcea Buna ziua. Am o intrebare care ma macina de ceva timp incoace. Mama mea doreste sa vanda apartamentul in care locuim akuma ca sa ne mutam in alta parte. Aici ... (vezi toată discuția)