avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa stiu cine are dreptul si in ce temei legal, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa stiu cine are dreptul si in ce temei legal, daca stiti, ...

As dori sa stiu cine are dreptul si in ce temei legal, daca stiti, sa foloseasca inregistrarile video din holul unui bloc de locuit. Cine si pentru ce poate solicita date despre mine ca persoana fizica, proprietar al unui apartament si in ce conditii firma de monitorizare video le poate furniza cuiva si cum. Stiu ca imi e protejata imaginea si doar in caz de infractiuni politia la cere dar poate ma insel.
Adica nu cere administratorul sa vada la ce ora am iesit eu din casa si firma de monitorizare video i le da. Asta nu cred ca e legal, el fiind nimeni in acest context, fara drept adica.
Astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: 964857 , utilizator 16:21, 22 Iulie 2022
Exact! Daca s-a intamplat o infractiune, se cer imaginile. Dar se cer imaginile din ziua "X", poate si de la ora "YY" daca se stie. Ca erati in imagini in acel moment, e o intamplare.
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul de a vedea inregistrari video din bloc? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere legea protectiei datelor cu caracter personal, as dori sa stiu, multumesc, cine are dreptul sa vizualizeze non stop cum e la noi, prin WIFI, ce ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video la bloc Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Daca adunarea generala a asociatiei hotaraste co o majoritate de 75% montarea unui sistem de supraveghere si inregistrare video in lift , la intrare si la ... (vezi toată discuția)
Firma de monitorizare video a distrus dovada infractiunii KLTM KLTM Camerele de luat vederi din holul blocului au inregistrat dovada unei infractiuni petrecuta pe spatiul de unde captau imagini. A doua zi dupa infractiune, ... (vezi toată discuția)