avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... banii pierduti pe voucherele de vaacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

banii pierduti pe voucherele de vaacanta

buna ziua
angajatul, in cazul in care a pierdut banii pe pe voucherele de vacanta (expirati pe 30. iunie 2022) ce poate face? am inteles ca se pot recupera doar daca vrea angajatorul
dar oare angajatorrul face legea?
multumesc

Alte discuții în legătură

Valabilitatea prelungita vouchere vacanta? ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Stiti cumva pana cand sunt valabile voucherele de vacanta emise anul trecut (daca si, mai ales, cu cat se prelungeste valabilitatea lor, data fiind ... (vezi toată discuția)
- voucherele de vacanță se dau inapoi ? buna ziua. avem nevoie ... oanaportar oanaportar - voucherele de vacanță se dau inapoi ? Buna ziua. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra ca sa indrumati cum trebuie procedat in urmatorul caz. Un ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)