avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna. Stau la etajul 1 iar Vecinul de la parter are in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna. Stau la etajul 1 iar Vecinul de la parter are in apartament ...

Buna. Stau la etajul 1 iar Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează. Gazele emanate sunt evacuate in aerisirea blocului, direct la mine in apartament. Unde as putea depune o plângere și rezolva problema? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:47, 24 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu rezolvati pe cale amiabila puteti sesiza Asociatia de locatari, primaria, politia, ANAF, Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Am încercat peste tot, a mai ramas ANAF-ul. Multumesc.
Rugam respectati regulamentul forumului ,nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde as putea depune o plângere?buna. vecinul de la parter are ... Allano Allano Unde as putea depune o plângere?Buna. Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează ... (vezi toată discuția)
Caut avocat din constanta ContSters462530 ContSters462530 Bună ziua,caut urgent un avocat din Constanta care mă poate ajuta intr-un dosar de succesiune/moștenire din care am fost exclus abuziv (vezi toată discuția)
Buna ziua! - mutare apometre ceoana ceoana Suntem o scara de bloc cu 40 de apartamente. Presedintele de bloc (care are si un depozit de materiale de cosntructie si care a venit cu o firma aleasa de el , ... (vezi toată discuția)