avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde as putea depune o plângere?Buna. Vecinul de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde as putea depune o plângere?Buna. Vecinul de la parter are ...

Unde as putea depune o plângere?Buna. Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează pentu ca noaptea nu circula nimeni.Gazele emanate sunt evacuate in aerisirea blocului, direct la mine in apartament. Aerul devine irespirabil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:46, 24 Iulie 2022
Buna ziua

Sesizati Politia locala si Garda de mediu.
Sesizati oficial politia teritoriala si comisariatul garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. stau la etajul 1 iar vecinul de la parter are in apartament ... Allano Allano Buna. Stau la etajul 1 iar Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează. Gazele ... (vezi toată discuția)
Shaormerie la parterul blocului Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, De trei saptamni s-a deschis la parterul blocului in care locuiesc un fast-food tip shaormerie. Mentionez ca parterul blocului este spatiu ... (vezi toată discuția)
Proces de fabricatie - tulburarea linistii publice Loretta30 Loretta30 Buna seara! Indraznesc sa cer o mana de ajutor pentru ca mi-a ajuns rabdarea la capat. Sa va explic mai intai situatia: am un vecin care are o societate ... (vezi toată discuția)