avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Un avocat cunoscator al legilor din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Un avocat cunoscator al legilor din Germania? Am trimis ...

Buna ziua! Un avocat cunoscator al legilor din Germania? Am trimis niste mesaje de amenintare fostei prietene, in scopul intimidarii, pentru a putea iesi din casa sa discutam. Dupa o relatie de 8 ani, in care am fost inselat de 3 ori, ea a parasit domiciliul comun fara ss anunte in prealabil, si nu vrea sa se faca parte comuna la plata facturilor din perioada cand am locuit impreuna. A gasit masina zgariata si pe pana si sunt acuzat eu ca as fi făcut asta, datorita mesajelor care indicau ca asta va urma sa fac. In schimb, chiar nu am făcut. Ma gandesc ca a profitat de mesaje si si-a provocat singura pagubele, pentru a obtine bani de pe urma mea. M-a vizitat politia, am stat de vorba, dar nu mi s-a intocmit niciun proces verbal, nu am semnat nicio declarație, nu mi s-a adus la cunoștință daca sunt inregistrat sau nu. Mi s-a interzis sa mai vorbesc cu ea si eu am propus sa declar in scris ca nu vreau sa mai am nicio legatura cu ea, dar in schim politia a spus ca nu este nevoie. Am întrebat daca va urma vreun proces si ei au spus ca da si ca imi va trebui un avocat. Am întrebat diverse persoane care mai au cat de cat habar si mi-au spus ca e doar o intimidare din partea politiei, dar nu se va ajunge la proces sau amenda. As vrea totusi o parere de la un specialist. Va mulțumesc!
Pt un raspuns la intrebarea dvs vs trebui sa discutati cu un av german ,(stiu,acolo costa)sau de origine romana care profesaza in Germania.Un av care nu lucreaza in Germania nu are cum sa cunoasca legislatia de acolo ,sa nu credeti ca noi ne uitam undeva vedem si i mai si înțelegem legislatia din Albania,Germania sau Mozambic.Daca povestea se intampla in Romania va puteam spune la ce ss va asteptati..
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie vatamare corporala casandrarobertamona casandrarobertamona Am facut o reclamatie la politie, deoarece fostul meu partener m-a agresat, aveam vanatai pe corp si aproape ca mi-a smuls parul.In momentul cand l-a cautat, a ... (vezi toată discuția)
Drept penal - furt in germania cu recuperare prejudiciu Rusu Florentin Rusu Florentin Buna ziua ! In urma cu vreo 2 saptamani am facut o greseala mare. Ma aflam pe teritoriul Germaniei impreuna cu un coleg de munca, am coborat la un bar iar dupa ... (vezi toată discuția)
Drept de vizită la arestat în germania Mary 1988 Mary 1988 Buna ziua ! Am o intrebare,va rog! Prietenul meu este in penitenciar in Bayern .Inainte de judecata a incercat sa trimita o scrisoare prin cineva care urma ... (vezi toată discuția)