avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!am și eu o întrebare vă rog.Am vândut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!am și eu o întrebare vă rog.Am vândut casa și ...

Bună seara!am și eu o întrebare vă rog.Am vândut casa și momentan am cumpărat doar terenul pe care vreau curând să construiesc o casă. Acest teren se află în alt județ decât am avut casa, deci și cartea de identitate.
Pot să solicit carte de identitate sau ceva provizoriu până construiesc casa?? Va dura ceva construcția casei. De asemenea vreau să schimb și nr de înmatriculare al mașinii pe județul nou unde am cumpărat terenul. Terenul are un certificat de urbanism unde specifică admisia construcțiilor de locuințe pe el. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2022
manrsr, utilizator
Cel mai recent răspuns: manrsr , utilizator 22:38, 25 Iulie 2022
Nu puteti.
La Politie o sa vi se solicite actul de proprietate, ca dovada a domiciliului, iar in contractul dvs nu apare nicio constructie.
Aspect, care, cu siguranta va fi observat de functionarul respectiv.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112|1995 teren aferent locuintei Maitreyia Maitreyia Am cumparat casa cu legea 112|1995 si am inteles ca terenul pe care este construita casa nu imi apartine. Casa a fost cumparata de la r.a.d.p.p in 1996, ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Harta cu terenurile, birocratie. nicu84 nicu84 Vreau sa obtin o harta cu terenurile de langa un municipiu de la mine din judet, altul decat cel la care am domiciliul pentru ca vreau sa cumpar un teren sa ... (vezi toată discuția)