avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituirea banilor amenda PLF
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituirea banilor amenda PLF

Buna ziua,unde as putea depune cererea pentru restituirea banilor pt amenda primita de la dsp pentru formularele plf de intrare in tara??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:47, 25 Iulie 2022
Bună ziua,

Încă nu se pot depune cererile. Legea a fost promulgată de președintele țării, dar nu a apărut în Monitorul Oficial, iar după aceea trebuie elaborat și oficializat un ordin care să stabilească procedura de restituire. Deci mai durează minim trei luni.

Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_605...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna decembrie ,fratele meu a primit amenda pentru ... ana-maria iacob ana-maria iacob Buna ziua, In luna decembrie ,fratele meu a primit amenda pentru necompletarea formularului de intrare in tara de 1000 Ron pe care a si platit-o.Am inteles ca ... (vezi toată discuția)