avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună,dacă am copilul la creșă,iar eu nu mai lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună,dacă am copilul la creșă,iar eu nu mai lucrez deloc,mai ...

Bună,dacă am copilul la creșă,iar eu nu mai lucrez deloc,mai putem ramane in continuare la cresa sau trebuie neaparat sa fii angajat undeva?
Cel mai recent răspuns: Ioana3007 , utilizator 08:15, 27 Iulie 2022
Nu are nicio legatura cresa cu jobul, Nu e musai sa aveti job, trebuie sa platiti contributia.
Si cat este contributia?


Am uitat sa mentinonez…ma refer la cresa de stat
Părinții/Reprezentanții legali ai căror copii beneficiază de servicii în cadrul unităților de învățământ preuniversitar cu nivel antepreșcolar publice sunt obligați la plata unei contribuții lunare de întreținere/contribuție de hrană, stabilită prin decizia consiliului de administrație al unității de învățământ, după consultarea părinților.

Contribuția lunară de întreținere/contribuția de hrană pentru copiii înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar cu nivel antepreșcolar se stabilește în funcție de numărul efectiv de zile de prezență a copilului la programul zilnic.
Intrebati la cresa.

Ioana3007 a scris:

Si cat este contributia?

Alte discuții în legătură

Beneficiez de reducere la contributia pentru cresa? elly33 elly33 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreo reducere a contributiei de hrana la cresa , mentionez ca am tripleti si caontributia era de 6 lei ... (vezi toată discuția)
Cresa - reducere contributie de hrana tcris tcris Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreo reducere a contributiei de hrana la cresa sau la gradinita, in conditiile in care am un copil ... (vezi toată discuția)
Ordin 5574/07.10.2011 diana_brincovean diana_brincovean Buna ziua,sunt mama unei fetite de 10 ani hipoacuzie bilaterala grav accentuata cu certificat de handicap de la 3 ani si CES din 2013.Confom ordinului ... (vezi toată discuția)