avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări tcris
                      Utilizator

tcris
                      Utilizator                    

tcris, utilizator
 tcris, utilizator                   
                 elly33	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreo reducere a contributiei de hrana la cresa , mentionez ca am tripleti si caontributia era de 6 lei ... (vezi toată discuția)
	                    elly33	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreo reducere a contributiei de hrana la cresa , mentionez ca am tripleti si caontributia era de 6 lei ... (vezi toată discuția)

Ioana3007	                   

Bună,dacă am copilul la creșă,iar eu nu mai lucrez deloc,mai putem ramane in continuare la cresa sau trebuie neaparat sa fii angajat undeva? (vezi toată discuția)
	                    Ioana3007	                   

Bună,dacă am copilul la creșă,iar eu nu mai lucrez deloc,mai putem ramane in continuare la cresa sau trebuie neaparat sa fii angajat undeva? (vezi toată discuția)

CCalin	                   

Buna ziua, 
Pana la ce varsta a copilului fara handicap, o angajata are dreptul la tichetele de cresa in conditiile noii legislatii privind biletele de ... (vezi toată discuția)
	                    CCalin	                   

Buna ziua, 
Pana la ce varsta a copilului fara handicap, o angajata are dreptul la tichetele de cresa in conditiile noii legislatii privind biletele de ... (vezi toată discuția)