avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete masa munca de la domiciliu? In ce lege se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete masa munca de la domiciliu? In ce lege se stipuleaza, ...

Tichete masa munca de la domiciliu?

In ce lege se stipuleaza, daca se stipuleaza, faptul ca salariatii cu munca la domiciliu nu beneficiaza de tichete de masa, in conditiile in care Codul Muncii prevede la art. 110. urmatoarele:
salariatul cu munca la domiciliu se bucura de toate drepturile recunoscute prin lege si prin contractele colective de munca aplicabile salariatilor al caror loc de munca este la sediul angajatorului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 27 Iulie 2022
Vedeți Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, din 28.12.2018 adoptate prin HG nr. 1045/2018, art.7

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masa la anumiti salariati mary2015 mary2015 Buna ziua ! In legatura cu acordarea tichetelor de masa doar la o parte dintre salariati , este legal sau poate fi interpretat ca fiind discriminatoriu ? ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu forbidden forbidden Buna ziua! Pentru angajatii cu munca la domiciliu (pensionar), program de 8 h/zi trebuie sa ii acord deducere personala? Dar tichete de masa se acorda? Va ... (vezi toată discuția)