avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imputernicire avocatiala si reversul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imputernicire avocatiala si reversul

Buna ziua, cum se poate scoate un avocat dintr-un proces civil ce doresc sa nu ma mai reprezinte, sa nu mai aiba acces la dosarul electronic si sa nu mai primeasca correspondenta pt mine? Mai am un avocat ce va ramane. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 13:36, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e vb de litigiu intre mine si avocat, onorariul a fost achitat de la bun inceput, exact ce scria in contract. Nu era onorariu de succes convenit. Problema mea e sa nu ma "incurce" in sensul sa primeasca acte in numele meu si sa nu aflu de ele in timp util, precum si accesul la dosar electronic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
Divort olteanloredana1979 olteanloredana1979 in hotararea civila primita in urma divortului instanta obliga fostul sot la plata onorariului avocat de 400 de lei si pensie de intretinere pentru minora de ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)