avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Regulament al poliției pt audiție petiție
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Regulament al poliției pt audiție petiție

Buna ziua
Am depus o petie online către Poliția Galați, eu locuind în București. Am stabilit telefonic o dată a audierii, data la care să călătoresc la Galați. În săptămâna audierii am avut examen de masterat și o zi de spitalizare. Am cerut întârzierea audierii cu 2 zile. Comisarul mi a cerut acte personale care să dovedească examenul de masterat și spitalizarea, acte care sunt strict private. A motivat că cere acest lucru pt că are o perioada când poate organiza audierea și că dacă o întârzie are dreptul să mi ceara aceste acte justificative.
Mi se pare suspect. Are acest drept? Care e legea care prevede că am obligația să prezint aceste acte?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
AlisR, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:01, 28 Iulie 2022
Atat timp cat dv initial ati convenit un termen data si ora audiere si ulterior ati solicitat reconvocarea audierii pentru
a justifica cererea dv ,este temeinic si legal sa prezentati documente justificative ,documente pe care agentul responsabil urmeaza sa le anexeze la dosarul n cercetare la unitatea de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal 95ALEXANDRA 95ALEXANDRA Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot proceda cu un barbat care l a batut pe sotul meu,am facut plagere la politie ,sotul meu are si 45 zile de medical pe ... (vezi toată discuția)
Actiune civila-neplata chirie si utilitati cf contract americanux americanux Buna ziua, Am avut un chirias care a plecat cu cheia fara sa ma anunte si fara sa plateasca platile restante. L-am actionat in judecata si am cerut 3000 lei ... (vezi toată discuția)
Rca acopera cheltuieli de spitalizare? ContSters181165 ContSters181165 Buna seara.In urma unui accident rutier in care am vatamat corporal un carutas (3 zile spitalizare, 45 zile ingrijiri medicale) acesta neavand nici un fel de ... (vezi toată discuția)