avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate folosi un card virtual ING pentru a primi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate folosi un card virtual ING pentru a primi salariul ?

Nu stiu daca am nimerit catergoria corecta . Daca este categoria gresit rog un moderator/admin sa nu-mi stearga intrebarile si sa le mute in categoria potrivita.
Am cateva intrebari si sper sa fie cu putinta ca cineva sa stie sa ma lamureasca. Pot sa imi fac un card virtual ING pentru salariu ? Este vreo diferenta dintre cardul virtual ING si cel pe care ti-l faci la o banca ? Trebuie sa ai deja cont bancar pentru a crea un card virtual sau poti sa-l faci si gata il poti folosi ?Poate angajatorul sa refuze sa-ti vireze salariul daca ai card virtual ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:01, 28 Iulie 2022
Platile nu se fac intr-un card, se fac intr-un cont bancar (d-ala cu IBAN).
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2022
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata electronica in cont gresit Pantilie Pantilie Buna dimineata. As vrea sa stiu daca cineva imi poate da o mana de ajutor? Problema mea e ca anul trecut am mers la un ghiseu la .... Olimpia si am rugat-o pe ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata catre persoana care are poprire pe cont costin_cirstea costin_cirstea Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema cu care ma confrunt acum si careia nu i-am gasit o solutie. Am cautat pe forum dar nu am gasit (daca acest ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)