Acuma vreo 5 ani am cumparat o casa, de la o doamna mai in varsta. Aceasta a omis sa facem actele de vanzare-cumparare, dar nu este de rea credinta. Am fost la notar si a zis ca nu putem face actele deoarece sotul acesteia, mort fiind nu a dezbatut doamna respectiva mostenirea, intre ea si copilul acestora.
Deci femeia, este vaduva si are un copil. Mie mi-a vandut casa asa, dar notarul nu ne face acte. Cum sa procedez, in cazul in care copilul doamnei este plecat in afara si nu prea se intelege cu el (asta stiu). Ea vrea sa-mi faca actele de vanzare - cumparare pe casa respectiva. Eu i-am dat banii femeii de atunci.
Ce solutie ar fi? Prin instanta este vreo posibilitate in afara de dezbatere de mostenire? Sau altfel?
O sa incerc totusi o actiune in constatare a vanzarii, si o sa merg pe fapul ca numai doamna este trecuta in actul de proprietate.
Sa vad poate merge in fata judecatorului.
Fiul si-a cam abandonat parintii demult. E plecat in SUA, nu a venit nici la inmormantare, nici nimica. Nu raspunde la telefon, la scrisori, nimic, nimic. L-a anuntat de decesul parintelui si atata tot. A zis ca nu-l intereseaza si nu vine.
Mostenire ,succesiune
anays18
cum se poate face act pe un apartament intreg, in cazul in care se dezbate succesiunea doar pt un parinte care a decedat ,cealalta parte a celuilalt parinte ... (vezi toată discuția)