avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am o camera incalzita,dar mi se pune in calcul caldura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am o camera incalzita,dar mi se pune in calcul caldura si pe hol

Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele,o pensionara de 60ani.
Am sa fiu la obiect sa nu risipesc timpul ff pretios celor care imi vor raspunde.
Mama mea sta la bloc si are doar o camera incalzita,asa avrut ea.Dormitorul are 13mp,dar cand merge sa plateasca intretinerea ii apar 16mp.L a intrebat pe dl de la asociatie si i s a raspuns :"Pai doamna v am pus si 3mp holul,cand lasati usa deschisa,incalzeste si holul"
Unde e reglementata asemenea aberatie si cum putem actiona?
Cu respect,
Mihaela Vasile-Tulcea
cartier VEST
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:47, 27 Ianuarie 2011
Buna ziua din nou,

Va multumesc pentru lamuriri,dar poate nu m-am exprimat eu bine, dar dvs ati inteles destul de bine.Bucataria si baia nu au calorifere,intre camera cu calorifer si baie e un mic hol de 3 mp.Camera incalzita are 13mp si o usa!!. Dl de la asociatie i a pus mamei acei 3mp din hol(acest hol apartine apartamentului, si nu de pe scara!!!)Deci pe lista de intretinere sunt trecuti 16mp incluzand si acel hol amarat,caci spune dl de la asociatie"atunci cand se deschide usa dormitorului, se incalzeste si acel hol din apartament"
:))
Intrebarea mea este: E normal sa plateasca si acei 3mp doar ptr ca se deschide usa dormitorului si intra aburul de caldura????X-(
Cu respect,

Mihaela(Tulcea)
Doamna Mihaela,
Dupa cum am mai spus, personal am putine informatii de care sa tin seama. Se pare ca nici dvs. nu le stiti... S-au facut niste calcule acolo, nu se putea altfel, insa nu sunt de acord cu raspunsul administratorului, asa ca sfatuiti pe mama dvs sa mearga la asociatie, sa faca o plangere scrisa, asa cum ati fost sfatuita si probabil ca asociatia v-a raspunde tot in scris, dar un raspuns mai documentat...
Buna seara,

In oarecare intarziere... as dori sa stiu si eu ce inseamna / de la ce vine acest S.E.T. ?

Suprafata echivalenta termica ? calorifere sau suprafata utila de locuit?

Multumesc
S.E.T. calorifer = suprafata echivalenta termic a caloriferelor din apartamentele condominiului racordate la sistemul centralizat de incalzire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma ... (vezi toată discuția)
Calcul calorifere in plus mannyx1 mannyx1 Buna seara. Sunt presedintele unui bloc din Bucuresti si ma confrunt cu urmatoarea situatie: un propritar si-a montat in apartament doua calorifere (bucatarie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu impartirea caldurii pe apartamente din cauza unei doamne administratoare care nu respecta legea Ciofu01 Ciofu01 In blocul in care locuiesc eu mai bine de jumatate din apartamente au schimbate caloriferele. Eu nu am reusit sa imi schimb caloriferele iar blocul nu are ... (vezi toată discuția)