Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele,o pensionara de 60ani.
Am sa fiu la obiect sa nu risipesc timpul ff pretios celor care imi vor raspunde.
Mama mea sta la bloc si are doar o camera incalzita,asa avrut ea.Dormitorul are 13mp,dar cand merge sa plateasca intretinerea ii apar 16mp.L a intrebat pe dl de la asociatie si i s a raspuns :"Pai doamna v am pus si 3mp holul,cand lasati usa deschisa,incalzeste si holul"
Unde e reglementata asemenea aberatie si cum putem actiona?
Cu respect,
Mihaela Vasile-Tulcea
cartier VEST
Va multumesc pentru lamuriri,dar poate nu m-am exprimat eu bine, dar dvs ati inteles destul de bine.Bucataria si baia nu au calorifere,intre camera cu calorifer si baie e un mic hol de 3 mp.Camera incalzita are 13mp si o usa!!. Dl de la asociatie i a pus mamei acei 3mp din hol(acest hol apartine apartamentului, si nu de pe scara!!!)Deci pe lista de intretinere sunt trecuti 16mp incluzand si acel hol amarat,caci spune dl de la asociatie"atunci cand se deschide usa dormitorului, se incalzeste si acel hol din apartament"
:))
Intrebarea mea este: E normal sa plateasca si acei 3mp doar ptr ca se deschide usa dormitorului si intra aburul de caldura????X-(
Cu respect,
Doamna Mihaela,
Dupa cum am mai spus, personal am putine informatii de care sa tin seama. Se pare ca nici dvs. nu le stiti... S-au facut niste calcule acolo, nu se putea altfel, insa nu sunt de acord cu raspunsul administratorului, asa ca sfatuiti pe mama dvs sa mearga la asociatie, sa faca o plangere scrisa, asa cum ati fost sfatuita si probabil ca asociatia v-a raspunde tot in scris, dar un raspuns mai documentat...