avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o nelamurire in legatura cu extrasul de cont ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o nelamurire in legatura cu extrasul de cont bancar. Sotul ...

Am o nelamurire in legatura cu extrasul de con bancar. Sotul meu are imputernicire pe conturile mele si nu asi dori sa intre in posesia extraselor de cont. Poate obtine aceste extrase fara acordul meu.?
Nu sunt in tara si nu pot lua legatura cu banca.
Aceste informatii le-am gasit pe net sunt reale?
Diferenta intre titular si clauza de imputernicire consta in faptul ca doar titularul este indreptatit sa intre in posesia extrasului de cont, iar persoana desemnata la clauza de imputernicire poate sa dispuna doar efectuarea de operatiuni .
In situatia in care titularul contului doreste ca si persona desemnata la clauza de imputernicire sa poata intra in posesia extrasului de cont, acesta va da persoanei desemnata la clauza de imputernicire o procura notariala speciala in acest scop.
Multumesc


Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:33, 31 Iulie 2022
sotul dvs este imputernicit sa faca in conformitate cu imputernicirea. ce ati scris acolo, asta are voie. puteti lua legatura cu banca telefonic, prin email, internet, etc.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul procedurii succesorale, notarul cere tuturor bancilor ... Bazy Bazy In cadrul unei mese succesorale,notarul cere tuturor bancilor extrasele de cont si/sau istoricul conturilor respective ale defunctului. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Extras cont bancar geoconda77 geoconda77 Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire legata de decesul mandantului unui cont bancar. ... jack electro jack electro Am o nelamurire legata de decesul mandantului unui cont bancar. Mostenitorii mandantului pot cere mandatarului inapoierea sumei transferate de la mandant prin ... (vezi toată discuția)