avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut un avocat bun specialist în drept comercial. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut un avocat bun specialist în drept comercial. Este vorba ...

Caut un avocat bun specialist în drept comercial. Este vorba despre un contract de închiriere, finalizat după o lună de zile prin reziliere. Trebuie de achitat despăgubiri.
~ Conținut șters la cerere ~
Caut un avocat profesionist și corect.
Să fie specialist în drept comercial.

E=mc² a scris:

Avocatul este specialist. El prin pregătirea și statutul sau este specialist. Dar a fi specialist nu înseamnă că obține și o hotărâre favorabilă. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că rolul avocatului este de a sprijini actul de justiție astfel încât aceasta să își împlinească menirea. Dreptatea este strâns legată de probele administrate iar avocatul nu poate face "scamatorii" pentru a obține o soluție în favoarea clientului chiar și atunci când acesta nu are dreptate. Totuși pot exista practici "neortodoxe" care pot crea confuzie și astfel hotărârea să nu reflecte dreptatea. Întrebarea mea este ce fel de avocat aveți nevoie?

~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!

Pe acest forum nu se fac recomandari.
Puteti accesa lista de avocati de pe acest forum si sa trimitei un mesaj privat/e-mail/apel celui care corespunde cerintelor dvs.
De asemenea, mai aveti posibilitatea de a cosulta lista avocatilor din Baroul in circumscriptia caruia locuiti dvs.
Este recomandat sa cautati un av cu care au colaborat rude ,prieteni fiind multumiti ,cu recenzii bune.pe siteurile de specialitate,pagini de profil.etc.Problema nu.pare dificila tb gasit cineva serios pt ca fiecare padure are si uscaturi(, vedetele "avocaturii care apar pe la tv si isi dau cu parerea in toate etc)
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta ... Elena nastase Elena nastase Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in contencios ... dasi_simo dasi_simo Buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in Contencios Administrativ, pentru a inainta o plangere si contestatie in instanta privind o dispozitie ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, un avocat în bucurești pentru legislație ... Alexandruanton02@gmail.com Alexandruanton02@gmail.com Bună dimineața, un avocat în București pentru legislație internaționala legata de un divorț pronunțat în România, și pensie alimentara în avans în ... (vezi toată discuția)