avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Catre moderatori: Recomandare avocat/consultanta cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Catre moderatori: Recomandare avocat/consultanta cu experienta solida in spete de inselaciune (subiecti civil/DGP) si recuperare debite.

Buna ziua,
Am nevoie disperata de un specialist in drept penal si comercial, de preferat pro-bono (macar pentru inceput), am fost inselata de doua persoane pe baza de incredere, unul se afiseaza plin de bani si lux dupa ce m-a lasat cu 2 credite de platit, al doilea a disparut pur si simplu cu bunuri de-ale mele ramase la el si lucrurile lui ramase la mine (e angajat MAI pe deasupra). La politie am depus plangere pentru primul caz in februarie, nici in momentul de fata nu am vreun raspuns, cu serviciul am probleme din cauza liberelor pe care le-am tot luat sa umblu pe la politie, la doctori (deja sunt sub tratament depresiv), sa ma documentez pentru caz, sa adun dovezi din putinele pe care le aveam, etc, iar acum sunt aproape de faza de executare silita de catre banci.
Am cautat foarte mult pe net avocati, case de avocatura, lista Baroului Bucuresti.....e foarte greu sa aleg. Am contactat firma Cuculis&Asociatii si mi-a raspuns un consultant ca ma costa 4000 de RON pentru inceput ca sa studieze dosarul si sa verifice stadiul cercetarilor, si apoi mai vedem...
Stiu ca un avocat costa insa eu sunt in insolventa..probabil ca daca se va ajunge la executare imi vor lua si chilotii din sertar...asa ca e evident ca nu am de unde da mii de lei, in conditiile in care eu ma zbat sa le recuperez pe cele furate. V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta sa gasesc pe cineva care sa ma poate ajuta.
Cu stima! Violeta Halasag
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va putem recomanda noi un avocat, dvs puteti alege un avocat din lista consultantilor inscrisi in forumul avocatnet sau aveti posibilitatea sa cautati direct un avocat din zona dvs, pe site-ul UNBR.
www.avocatnet.ro/Consultanti...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Revocare suspendare recurs sergiu2 sergiu2 În baza art. 447 alin. 1 Cpp rap. la art. 864 alin. 2 Cp, revoca suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 3 ani închisoare aplicata ... (vezi toată discuția)