avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinul meu a construit un gard cu fundatie din beton ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinul meu a construit un gard cu fundatie din beton iar coordonatele ...

..vecinul meu a construit un gard cu fundatie din beton iar coordonatele care delimiteaza proprietatiile se afla la 40cm in curtea vecinului eu neputind construi un drum catre proprietatiile mele aflate in amonte.,..
Cel mai recent răspuns: Rusu Buzdugan , utilizator 14:19, 2 August 2022
Cadastrul este gratuit anul asta (si chiar daca nu e, costa 50 de lei punctul de masura). Chemati cadastrul sa puna tarusi pe coordonate apoi depuneti plangere la primarie impotriva vecinului.
..MULTUMESC pentru raspunsul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala gresita? ce e de facut? mariob mariob In anul 2007 am cumparat 1000 mp teren impreuna cu socrii mei, terenul fiind ingradit cu un gard de plasa pe o bordura de beton ( si din aceasta cauza nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa construiesc un gard fara fundatie paralel ... Bcrinas27 Bcrinas27 Buna ziua! Doresc sa construiesc un gard fara fundatie paralel cu gardul vecinului, de fiecare data cand isi darama gardul mai intra pe proprietatea mea si imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)