avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis sau nu?

Buna seara! As dori sa stiu daca este malpraxis sau nu, am sa povestesc pe scurt.
Am avut o operatie ortognatică, totul a iesit bine, exceptând durerile cauzate de placute/ suruburi.
La un an mi-au fost scoase placutele și suruburile, mentionat fiind în diagnostic extragerea lor, dar și osteita in focarul X. (nu am fost instiintată de acea infectie).
Tot procesul trebuia sa se sfarseasca aici, ca la ceilalti pacienti, dar timp de o luna/ două, am simtit dureri și am observat ca muscatura mea deviaza spre stanga, dar si pozitia dintilor. Medicul a spus ca se retrage cu timpul și sa stau linistita. La insistentele mele am facut un CT ,din care s-a realizat, dupa cum scrie in diagnostic fractura subcondiliana in os, post interventie chirurgicala de suprimare masterial de osteosinteza.
A avut loc a 3 a operatie, unde mi-au unit fractura, dar problema este ca muscatura deviaza, incerc de mai bine de jumatate de an corectarea din aparat dentar, dar este in zadar, + durerile sunt insuportabile, chiar daca saptamanal fac fizioterapie.
Ce as putea face in acest caz? Este cineva vinovat?
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
Ioana072498, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Pt a putea începe un demers ar fi nevoie de acte medicale din care sa rezulte opinia altui medic privind stadiul in care se afla lucrarea dvs.Incercati macar neoficial, , pe,, cale orala"sa aflati si alte opinii pt a vedea daca are rost sa contactati un av pt demersuri ulterioare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ptr plingere "tip" malpraxis irina_ps irina_ps Stiu ca nu exista lege malpraxis ci doar asigurari si ca pina acum nimeni nu a incasat o asigurare de acest tip. Am un implant dentar ce nu este corect ... (vezi toată discuția)
Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), ... AlexaDia AlexaDia Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), în urma căruia m am ales cu o fractura de orbită. Practic \'\' podeaua\'\' de sub ochi s ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)