avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Am o hotărâre definitiva primita de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Am o hotărâre definitiva primita de la judecatoria ...

Buna seara.
Am o hotărâre definitiva primita de la judecatoria sectorului 5 București.
Nu s-a facut apel, e de imediat 1 an de zile in vigoare.
Astazi am avut nevoie de ea la o autoritate publica si m-am lovit de refuzul lor de a-mi procesa cererea deoarece hotărârea este legalizata prin scris de mana, pe langa 2 stampile ale judecatoriei. Mi s-a menționat ca de mana as fi putut scrie si eu (falsificare) si ca e nevoie de o stampila care sa ateste ca aceasta hotărâre e definitiva
Dna avocat mi-a răspuns surprinsa ca toate hotărârile judecatoriei 5 arata la fel si nu ar trebui sa am nici un fel de probleme si ca rost de altceva nu imi poate face, evident.
Acum va rog daca puteti sa ma lamuriti cum e cirecta aceasta legalizare?
O sa am nevoie de acest act mult si bine.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexandraAleAle , utilizator 22:01, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Functionarii respectivi sunt niste inepti ca sa nu spun altfel..Faceti o sesizare in scris cstre conducerea institutiei respective,nu i lasati asa..
Da, exact la fel ma gandeam si eu sa fac.
Problema dansului a fost ca acel cuvant "definitiv" e scris de mana.

E vb de o hotărâre pt autoritate parinteasca exclusiva. Am vrut sa ii fac pașaportul micutei dar degeaba... reveniți cand vor fi colegi mai cu experienta mi s-a zis.

Teama mea e sa nu patesc la fel la aeroport sau in chestiuni mai urgente.



E=mc² a scris:

Atâta timp cât poarta stampila instanței și este trecută mențiunea definită prin neapelare nu prea mai aveți ce face decât să faceți sesizare împotriva funcționarului care pune la îndoiala legalitatea înscrisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu e anulat permisul cses cses Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. In data de 15.03.2016 sentinta a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare plecarii cu copilul din tara andreeaea andreeaea Buna ziua, Sunt o mamica divortata ,copilul fiindu-mi incredintat spre crestere si educare. Vreau sa plec din tara cu tot cu copil,sa muncesc, pentru o ... (vezi toată discuția)
Stampila hotarare definitiva Daniel97 Daniel97 Buna unde primesc stampila pentru hotararea definitiva pentru un dosar penal pentru conducerea fara permis si dureaza mult timp asta si ce acte sunt ... (vezi toată discuția)